Gaiastova DJ

DJ BIGS på Gaiastova

dj bigsDj Bigs har lang erfaring innen dj yrket og har vært fast Dj på diskotekene i Ålesund og omegn de siste ti årene. Det blir alltid god stemning når Bigs mixer musikken, han er en meget erfaren dj.

Det har blitt mange spilleoppdrag siden den gang, og han har god erfaring fra bla diskotek, bryllup, julebord og flere store events. Han tilpasser seg publikum, og spiller variert og god musikk. Musikkstilen er club, disko, rnb, latino og listetopp hits på diskotek, og alt innen party, swing osv på feks bryllup.

Sammens med kunden planlegges kvelden, slik at musikken står i stil med arrangementet. Dj Bigs kan ta med eget lydanlegg, lys og røykmaskin, som gjør festen til en topp opplevelse. Dj Bigs er fast Dj på Gaiastova på Hafjell, som er Norges største og beste afterski.

DJ BIGS

I vinter kommer DJ Bigs til Gaiastova. Han gleder seg til å lage skikkelige show. Han har en herlig mix og valg av låter som gjør at det er fullt på dansegulvet og topp stemning.

GAIASTOVA

Lunnstadmyrvegen 250
  • Tel 61 05 62 80
  • Fax 61 05 62 81

BOOKING

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bordbestilling Gaia Tapas.

Følg oss på facebook for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.

Book leiligheter ved Gaiastova