Mat og Drikke på Gaiastova

 Gaiastova med totalt 4 forskjellige restaurantkonsepter, under samme tak, og et av de mest populære samlingsstedene i Hafjell - har fått Covid-19 smitte blant sine ansatte.

På tross av at alle ansatte har fulgt de retningslinjer som gjelder Korona, inkludert bruk av maske, renhold og holde god avstand, har noen av de ansatte blitt smittet - hvorfra smitten er kommet, er ikke avklart.

Vi har i dag 29.desember kl 11.00 fått bekreftet at to av våre ansatte har Covid-19, og situasjonen til to nærkontakter er foreløpig uavklart. Dette fører til at Gaiastova er stengt fra kl 11.00 i dag og inntil videre.

Alle ansatte blir nå testet for Covid-19, og det blir lagt ut oppdatert informasjon på www.gaiastova.no og på www.Facebook.com/gaiastovahafjell så raskt vi har informasjon å formidle til våre gjester.
Ingen av de ansatte har arbeidet ved andre serverings steder i Hafjell.

Det kommunale smittesporings-teamet følger opp saken. Vi anbefaler de av våre gjester som har besøkt oss etter den 24.des, og som har milde symptomer på Covid-19, om å teste seg.

GAIASTOVA

Lunnstadmyrvegen 250
  • Tel 61 05 62 80
  • Fax 61 05 62 81

BOOKING

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bordbestilling Gaia Tapas.

Følg oss på facebook og instagram for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.

Book leiligheter ved Gaiastova