AFTERSKI

Afterski på Hafjell

Velkommen til en av Norges beste afterski og det meste kjente utestedet i Hafjell.  På Gaiastova er det plass til 400 feststemte partyfolk.  Vi har DJ's som sørger for stor stemning og noen helger er det også live musikk. 

Gaiastova serverer brennevin og har derfor 20 års aldersgrense.  Åpningstidene for afterskien er lørdager 15.00 - 20.00 og 23.00 - 02.00 i vintersesongen.  I tillegg har vi åpent flere dager i vinterferie og påsken.

Gaiastova er afterski nr 1. på Hafjell og hos oss er det full fart og høy stemning. På Hafjelltoppen møter du hytteiere, turister og lokalbefolkning som koser seg med god musikk, mat og drikke.

Afterskien på Gaiastova ble kåret til den nestbeste i Norge i konkurranse med utesteder i Hemsedal, Trysil, Oppdal, Geilo og Norefjell. Så hos oss blir du garantert i god stemning. På Gaiastova finnes tapasrestaurant, peisestue og Gaiabar hvor dere står fritt til å velge fra spennende menyer både til hverdag og fest.  Velkommen til en av Norges beste after ski på toppen av Hafjell.

Tidenes påske på Gaiastova

Vi inviterer til fest med arrangementer som garanterer den riktige påskestemningen! Alt er planlagt til minste detalj, og vi satser på årets største fester hele tre dager på rad.  Alltid gratis inngang ID: 20 år
18/04 På Skjærtorsdag smeller det med 90´s party, giveaways og kanskje noen overraskelser til dere som drar den helt ut! Dj BIGS setter stemningen med retro beats og effekter dere ikke har sett tidligere. Det er ikke nødvendig å kle seg ut, men beste kostyme vinner billetter til «We Love the 90’s 2019 på Telenor Arena!»

19/04 og 20/04 Langfredag og påskeaften gjentar vi suksessen med Saksofonisten JulySax og DJ BIGS! July er norges råeste på saksofon, og setter virkelig en stemning som får gåsehuden til å sette seg! Dette er et show du ikke vil gå glipp av!

Tilbakekalt fra USA, kommer trubaduren, myten, legenden Tico! Han spiller tradisjonen tro, onsdag 17/4-lørdag 20/4 på terrassen. Så, ta med solkrem og alle venners venner, for dette blir en fantastisk avslutning på sesongen.

Det kjøres afterskibuss hver lørdag til og fra Gaiastova
rutetabell


GAIASTOVA

Lunnstadmyrvegen 250
  • Tel 61 05 62 80
  • Fax 61 05 62 81

BOOKING

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bordbestilling Gaia Tapas.

Følg oss på facebook og instagram for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.

Book leiligheter ved Gaiastova