Møtested Gaiastova

Konferansesal Gaiastova

konferansesal Gaiastova

På Gaiastova kan du avholde møter, kurs eller konferanser i lyse og trivelige lokaler. Vi kan tilby konferanserom med panoramautsikt med plass til 75-100 personer. Kombiner det faglige med barske uteaktiviteter, og bo komfortabelt midt i natureventyret. Vi samarbeider med Hafjell Event som kan skreddersy en rekke spennende gruppeaktiviteter både sommer og vinter. 

Dersom dere ønsker å arrangere kick-off eller andre typer bedriftsarrangement har vi plass for inntil 250 personer i restauranten og i baren. 

Hafjelltoppen Apartments
På Gaiastova finnes leiligheter for utleie. For forespørsel inkl. overnatting ta kontakt med Hafjell Resort på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ved arrangement i sommerhalvåret og høsten må gruppen bestå av min. 50 personer. 

Møterom på Gaiastova

Panoramasalen
Det fineste møterommet kan også brukes til selskapslokaler.  På ca 100m2 har vi plass til 80 personer i klasserom, 100 i kinooppsett og 50 personer i hestesko. Den ene veggen har vinduer fra gulv til tak med utsikt til Gudbrandsdalen, Valdres og Jotunheimen.

Leie kr 1.600.- per dag eller kr 1.000.- for halvdags leie.

Felles for møterommene:
Alle møterom kan utstyret med overhead, fli-over, withe board, tv, penn og papir. Videokanon kan leies for kr 500.- per dag (inkludert i Panoramasalen).

Gi beskjed om hvilket utstyr dere ønsker i møterommet og om dere eventuelt ønsker servering under møtet.

Servering i møterom eller pauser under møter på Gaiastova

GAIASTOVA

Lunnstadmyrvegen 250
  • Tel 61 05 62 80
  • Fax 61 05 62 81

BOOKING

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bordbestilling Gaia Tapas.

Følg oss på facebook for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.

Book leiligheter ved Gaiastova