På Gaia Tapas ønsker vi deg velkommen til vår intime restaurant, her serverer vi deg deilige småretter laget med kjærlighet og dedikasjon fra bunnen i vårt eget kjøkken.
Her inviteres dere «hjem til oss» og det meste er utstilt; fantastisk lokalt storfekjøtt i tørkeskap, fjellets beste vinkjeller og full innsikt i kjøkkenet hvor våre stjernekokker lager mat til dere, og alt kan inspiseres fra restaurantbordet.
For booking av bord send e-post til tapas@gaiastova.no
Navnet Gaia Tapas stammer fra de første årene av restauranten, hvor det ble servert tradisjonell spansk tapas.
Etter et par år som vinbar med tapas, ønsket vi å skape noe mer. Vi beholdt den sosiale serveringsformen, men reiser verden rundt med smakene og tilberedningsformene som presenteres.
Derfor heter restauranten fortsatt Gaia Tapas, og det rulleres fortsatt inn noen retter fra den fantastiske Spanske Tapasen, da de er så uimotståelig gode!
Peisestua er bare adskilt med et vinskap og en glassvegg, så selv om man ikke sitter midt i farten på Gaiastova, kan man følge med på hva som skjer i området under måltidet, og folkelivet rundt. En helt uslåelig atmosfære.
Etter måltidet er veien kort fra en bedre lunsj, til en episk afterski, eller to – for hos oss kan du velge mellom to forskjellige, eller selvfølgelig slappe av i Peisestua om du vil.