AFTERSKI

Velkommen til en av Norges beste afterski og det meste kjente utestedet i Hafjell. Her er det plass til 400 feststemte partyfolk.  Vi har DJ's som sørger for stor stemning. Gaiastova serverer brennevin og har derfor 20 års aldersgrense.  Åpningstidene for afterskien lørdager 15.00 - 20.00 og 23.00 - 02.00 i vintersesongen.

Påskeprogram Gaiastova
 

Gaiastova er afterski nr 1. på Hafjell og hos oss er det full fart og høy stemning i påsken. Her vil du møte hytteiere, turister og lokalbefolkning som koser seg med god musikk, mat og drikke.

Hver lørdag i vintersesongen er det afterski fra kl. 15.00 med egen DJ.  Afterskien på Gaiastova ble kåret til den nestbeste i Norge i konkurranse med utesteder i Hemsedal, Trysil, Oppdal, Geilo og Norefjell. Så hos oss blir du garantert i god stemning.

På Gaiastova finnes tapasrestaurant, peisestue og Gaiabar hvor dere står fritt til å velge fra spennende menyer både til hverdag og fest.  Velkommen til en av Norges beste after ski og det meste kjente utestedet i Hafjell. Her er det plass til 400 feststemte partyfolk. Vi har DJ's  og trubadurer som sørger for stor stemning. Vi serverer brennevin og har derfor 20 års aldersgrense.

INFO

Skisporet

GAIASTOVA

Toppen av Hafjell, Lunnstadmyrvegen 250
  • Tel 61 05 62 80
  • Fax 61 05 62 81

BOOKING

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bordbestilling Gaia Tapas.

Følg oss på facebook for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.
 

Book leiligheter ved Gaiastova